200w 2700k bloei spaarlamp

EAN: 4260398560043 Category:

HORTOSOL energiespaarlampen kenmerken zich door hun betrouwbaarheid en uitstekende kwaliteit. Door jarenlang onderzoek en ontwikkeling werden in deze generatie innovatieve technologieën omgezet. Het unieke en beschermde design werd met een speciale procedure inzake warmteafvoer vervaardigd. De componenten binnenin de lamp blijven daarbij 4-6°C koeler ten opzichte van vele andere bouwvormen. Op basis van de geringere temperatuur stijgt daarmee ook de levensduur van de afzonderlijke componenten. Het resultaat is één van de wereldwijd meest prestatiesterke compacte tl-lampen, met tegelijk positieve effecten voor maatschappij en milieu.

In vergelijking met traditioneel vervaardigde glasbuizen met 17mm diameter, gebruikt HORTOSOL glasbuizen met een bredere diameter van 19,5 mm. Daardoor kan de performance worden verhoogd en een hogere lumen-output worden bereikt. Aanvullend zorgt de grotere diameter voor meer stabiliteit en verhindert bijvoorbeeld het gemakkelijk breken van de glasbuizen tijdens het transport.
Uw gezondheid en het milieu is voor ons heel belangrijk. Daarom wordt in de energiespaarlampen van HORTOSOL geen vloeibaar kwikzilver gebruikt. Door de amalgaamtechnologie bestaat ook bij het breken van de glasbuizen geen gevaar op giftige dampen van kwikzilver. Na afloop van de gebruiksduur kan de lamp milieubewust worden verwijderd.
Om u een uitstekend product en een permanente hoge kwaliteitsstandaard te kunnen aanbieden, is elke fase van de productie onderhevig aan strenge kwaliteitscontroles. Aan het einde van het productieproces wordt bovendien elk afzonderlijk product nog eenmaal door een expert gecontroleerd. HORTOSOL verleent daarom vanaf de verkoopdatum een garantie van 6 maanden voor de reglementaire werking van het product. De garantie is niet van toepassing voor schade die door ondeskundig gebruik ontstaan is of terug te voeren is op normale slijtageverschijnselen.
Vermogen: 200 Watt
Kleurtemperatuur: 2700k – roodachtig licht – bloeifase van de planten
Lumen: 13600 lm
Rendement: 68 lm/W
Kleurweergave-index Ra: > 82
Warm-up tijd: < 95 s = 60%
Niet dimbaar
Levensduur: 8000 uur
Schakelcycli: 8000 x
Voltage: 220-240 Volt
Frequentie: 50-60 Hz
Lamp vorm: 8U buisjes
Glasbuizen technologie: Amalgaam
Fitting: E40 – Giant Edison Screw (GES)
Ballast: reeds geïntegreerd
Gewicht: 1100 g
Fabrikant: HORTOSOL

 

Deze HORTOSOL spaarlamp heeft de volgende voordelen:
– Eenvoudige installatie: werkt gewoon op 230 volt
– Lage temperatuur
– Korte afstand tot de planten
– Energiezuinig
– Hoge lumen

Verpakking: 41,5x18x18 cm
Netto gewicht: 1,10 kg
Totaal gewicht: 1,55 kg

Verpakkingseenheid: 6 stk./karton
Verpakking: 66,5x47x53 cm
Totaal gewicht: 12,5 kg