Tabaktas van rundleer in cognac briljant

EAN: 4260398560609 Category:

De tabaktas van HORTOSOL is volledig vervaardigd van rundleer en biedt plaats voor het volledige rokersequipment. Dankzij het doordachte design kunnen tabak, sigarettenpapier, filter, grinder, aansteker en onderlegger optimaal worden opgeborgen. Rundleer is een hoogwaardig, soepel en resistente leder dat het product een zacht en soepel karakter verleent. De absoluut unieke haptiek benadrukt daarbij de buitengewone luxekwaliteit van het materiaal. Dankzij de uitstekende eigenschappen van het rundleer blijft de tabak vers en behoudt deze zijn vochtigheid ten opzichte van gebruikelijke materialen wel 80% langer.

Afmeting: 230x90x25-40 mm (LxWxH)

Kleur / looien: Cognac briljant

Materiaal: 100% van rundleer

Pocket voor onderlegger: max. 130x25x13 mm*

Pocket voor sigarettenpapier: 120x40x5 mm*

Pocket voor accessoires (bv. aansteker): max. 90x25x13 mm*

Pocket voor accessoires (bv. filter): max. 90x25x13 mm*

Zak met drukknop (bv. grinder): 70x80x25 mm*

Zak met drukknop (bv. tabak): 120x80x25 mm*

Gewicht: 185 g

Garantie**: 6 Monate

Opmerkingen:
Aangezien het gaat om echtleder heeft het product in het begin zijn typische eigen geur. Deze geur zal in de loop van de tijd afnemen. De tabaktas moet worden beschermd tegen sterke zonnestralen en vochtigheid. Gebruik voor de verzorging een lederbalsem uit de speciaalzaak.

* Afmeting verwijst naar de binnenmaat.

** Garantievoorwaarden:
Om u een uitstekend product en een permanente hoge kwaliteitsstandaard te kunnen aanbieden, is elke fase van de productie onderhevig aan strenge kwaliteitscontroles. Aan het einde van het productieproces wordt bovendien elk afzonderlijk product nog eenmaal door een expert gecontroleerd. HORTOSOL verleent daarom vanaf de verkoopdatum een garantie van 6 maanden voor de reglementaire werking van het product. De garantie is niet van toepassing voor schade die door ondeskundig gebruik ontstaan is of terug te voeren is op normale slijtageverschijnselen.